Скачать бесплатно шаблоны для Wordpress.
Новые шаблоны DLE 10 на dlepro.ru
add

Cowork

La Caravana, és un un petit però valent coworking al centre de Tarragona on podràs treballar compartint recursos (wifi, impressores, recepció, cafès .. etc)

Però això va més enllà! ... Coworking és crear comunitat i ampliar el teu cercle, t’oferim networkings i formar part de la xarxa. Treballar a casa o a llocs no preparats crea aïllament i distraccions constantment. Des de petits hem après acompanyats. Ara es moment d’apostar pel teu negoci o la teva idea!, vine a coneixer el coworking! your next stop is La Caravana.

Objectius

La Caravana té per objectius facilitar a emprenedors/freelance/startups... la possibilitat de disposar d’un lloc de treball que facilitarà la relació amb altres professionals/empreses que parteixen d’una situació similar, al temps de gaudir d’una sèrie de serveis infraestructurals i de valor afegit.

Degut al límit d'espai estem dirigits a emprenedors/es i micro empreses de com a màxim 3 persones o a professionals independents que desenvolupin una activitat, que aquesta sigui lícita i ètica, adequada a les característiques infraestructurals i logístiques de l’espai i que no representin cap perill mediambiental ni de caràcter social.

Serveis que s'ofereixen

Espais de 1.6m o més dotats de taula, cadira, buc, calaix individual i làmpada (taula permanent).

Manteniment i neteja del espai

Serveis comuns de recepció de visites, correu, missatgeria, impressió de documents etc... de 8:20 a 20:30 hores de dilluns a divendres (pendents d'ampliar)

Utilització de sala office/reunions de forma gratuïta

Conexió a la xarxa mitjançant WIFI de 600 mb

Servei de custòdia d’ordinadors portàtils

Possibilitat de lloguer de places d’aparcament de cotxe i moto al mateix edifici

Cafè/Tès i pastes de cortesia

Zona de descans i smoking area.

Serveis de valor afegit

La Caravana posa a disposició de tots el coworkers un servei d’assessorament, coaching i disseny gràfic, facilitant informació especialitzada en temes d’interès empresarial, assessorament puntual en els diferents àmbits de gestió que les empreses demandin i tramet puntualment i personalitzadament informació de convocatòries, concursos, etc. que puguin ser d’interès per a l’empresa.

Totes les empreses i professionals que utilitzin els espais a La Caravana coworking poden accedir als diferents tallers, speed meetings i networkings.

Más en esta categoría: Coworkers »